WordPress website design en bouw

U heeft een bestaande website maar deze voldoet niet meer aan uw wensen. Of u heeft een nieuw product of dienst maar nog geen website. Kortom u wilt een nieuwe website. Eén die qua design uniek is en qua bouw degelijk. En bovendien eenvoudig van content te voorzien voor u of uw medewerkers.

Customedia verzorgt uw unieke degelijke website, voorzien van een uniek design en degelijke bouw. We maken geen gebruik van thema’s of templates die voor een paar tientjes te koop zijn maar nemen uw organisatie als uitgangspunt. Wat is uw behoefte, uw vraag en uw doel met de website. Op basis van een interview maken wij een plan van aanpak. De kaders voor uw nieuwe website zijn altijd:

  • Veiligheid
  • Snelheid
  • Performance

Wordpress Website speed testCustomedia verzorgt WordPress website design en bouw in eigen beheer. Klanten waarderen ons empathisch, creatief en conceptueel vermogen. Dat is wat wij altijd terughoren van klanten in de verzorging van communciatie-uitingen. Daarnaast zijn we met onze ervaringen ervan overtuigd dat eigen design en bouw van een WordPress website u een absoluut beter eindresultaat biedt dan bijvoorbeeld het werken met standaard WordPress templates of thema’s.

Een WordPress website van Customedia heeft gewoonweg meer voordelen op gebied van veiligheid, snelheid, performance en onderhoud en service. Kortom, voldoende zakelijke argumenten. We bouwen corporate websites en actie websites, webshops en meertalige websites. En backoffice beschikken we over een enorme capaciteit op gebied van fotografie, video, tekst en social media kracht. Kortom alles voor een geweldige website.

Maak nu kennis met Customedia. Bel 033-4323239 of mail naar info@customedia.nl.