WordPress onderhoud en service

WordPress onderhoud en service zorgt voor een uitstekende performance van uw WordPress website. Verleiding begint met verzorging en voorkomt afknappers. Customedia werkt al 10 jaar met het WordPress platform en behoort tot de groep koplopers op dit gebied. We weten wat werkt en wat niet. We kennen de valkuilen en de voordelen. Vandaar dat u bij ons geen standaardoplossingen vindt, maar wel een ijzersterk platform dat u snelheid, veiligheid en continuïteit biedt. WordPress onderhoud en service is daarvoor noodzakelijk.

Veel klanten willen gewoon geen gedoe maar wel snel en eenvoudig hun website voorzien van content. WordPress biedt een uitstekend CMS om dit te bewerkstelligen. Maar het is natuurlijk wel een open source oplossing. Het ontwikkelt zich snel door een enorme community. U merkt dat door updates die doorgevoerd moeten worden. Overigens geldt ook dat extra functionaliteiten die zijn toegevoegd moeten meelopen met die updates. Met onze WordPress onderhoud en service nemen we dit mee.

Een groot open source systeem kent ook kwetsbaarheden. Vandaar dat updates niet alleen nieuwe of betere functionaliteiten betreffen, maar ook zogenaamde security updates betreffen. Voor de veiligheid van uw website en in sommige gevallen ook van kritische bedrijfsprocessen dient de website altijd over de meest recente updates te beschikken.

WordPress onderhoud en service is noodzakelijk zodat uw website technisch fris en fruitig werkt. En het helpt u uw bezoekers te verleiden tot contact. Customedia kan u hierbij van dienst zijn.

Kosten voor WordPress onderhoud en service

Voor onderhoud en service van WordPress websites zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, vanaf Euro 25,- per maand exclusief BTW. Eenmalige eerste kosten bedragen Euro 150,- exclusief BTW voor een uitgebreide technische keuring van uw website. Dit omvat een check van alle bestanden van WordPress, van eventuele thema’s en van plugins, van backup procedures en beveiliging van mappen en bestanden.

WordPress onderhoud en service noodzaakMocht er sprake zijn van dusdanige verwaarlozing van updates waardoor functionaliteiten niet meer werken of zullen werken na het installeren van de nieuwste versies, dan gaan we vooraf met u in gesprek over de staat van de website en de eventuele kosten voor reparatie of het vinden van alternatieve functionaliteiten.

Customedia kan ook uw website op basis van WordPress bouwen, uw website omzetten naar WordPress en periodiek content publiceren op WordPress websites.

Customedia biedt WordPress onderhoud en service aan in samenwerking met Luit.nl. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@customedia.nl of bel 033- 4323239. Wacht niet langer en besteed het WordPress onderhoud en service uit!