WINDEX ENGINEERING

Externe afdeling communicatie

Met WindeX Engineering heeft Customedia al meer dan 10 jaar contact. WindeX is specialist op het gebied van airconditioning, ventilatie en klimaatbeheersing aan boord van schepen. Zo'n 10 jaar geleden namen we de productie van folders en flyers over en groeien we ook online mee. De internationale activiteiten geven hierbij een extra dimensie aan onze inzet.

WindeX Engineering

Een mailing naar Duitse scheepswerven, een powerpoint voor verkoopondersteuning in China, een Engelstalige brochure met productspecificaties, een meertalige website, een advertentie in de Telegraaf ter ondersteuning van sponsoractiviteiten voor de Dakar Rally, advertenties in vakbladen, etc. etc.

Bij een bedrijf als WindeX Engineering, zonder eigen afdeling communicatie, is het prettig om te weten dat er een aanspreekpunt is dat beschikt over de huisstijlelementen, foto's, teksten en de historie van communicatieuitingen om snel te kunnen schakelen.

Werk in uitvoering

Het is voor ons natuurlijk onmogelijk om tot in detail de techniek te begrijpen maar we weten al wel snel waar we de accenten op moeten leggen. Welke lijn zetten we in? Welke producten en details moeten op de voorgrond?

En dan wordt er een teamprestatie geleverd. Een photoshoot wordt voorbereid, engineers in een mooi t-shirt gestoken, met de heftruck verschillende onderdelen naar voren gebracht en tekst en uitleg gegeven. Daar kunnen we wat mee!

Tweede natuur

Het is prachtig om onze passie voor de nautische en maritieme branche te combineren met onze kennis en kunde op gebied van communicatie en online communicatie in het bijzonder. Als een tweede natuur checken we regelmatig hoe onze klanten ervoor staan bij de zoekmachines.

Die nieuwsgierigheid maakt ons ook vaak trots. Klaproosters, druppelvangers en overdrukunits van WindeX zijn buitengewoon goed vindbaar op internet. En in de branche heeft WindeX Engineering een uitstekende naam!

Testimonial

"Customedia is voor ons echt een uitkomst. Soms houdt het organiseren van allerlei extra zaken je tegen om iets te doen op gebied van reclame. Met Customedia kunnen we meedoen met acties van onze partners, met sponsoring en ook proactief zaken oppakken.

Het mooie van Customedia is dat je ze altijd kunt bellen. Zelf 's avonds staan ze voor je klaar omdat ze weten dat we overdag de handen vol hebben aan onze primaire activiteiten."

Peter de Ruijter, directeur WindeX Engineering

Bekijk ook ander werk

We werken ook graag voor u.

033-4323239 • info@customedia.nl

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.