>12,5 jaar continue communicatie en online projecten

Onderstaand vindt u een selectie van klanten en onze activiteiten op gebied van marketing en communicatie. Zowel voor profit als non-profit biedt Customedia uw eigen externe afdeling communicatie. Of een extensie van uw bestaande afdeling. Omdat u extra capaciteit nodig heeft. In kennis, ervaring of tijd.

033opdefiets-StadsLAB033

Disruptief, transruptief, design thinking, future explorers. Het zijn termen die in de werkwijze van StadsLAB033 dagelijks voorbij komen. "Een communicatiebureau die dit snapt én concreet kan maken is goud waard voor ons."

WindeX Engineering

Bij een bedrijf als WindeX Engineering, zonder eigen afdeling communicatie, is het prettig om te weten dat er een aanspreekpunt is dat beschikt over de huisstijlelementen, foto's, teksten en de historie van communicatieuitingen om snel te kunnen schakelen.

Vrouw en Vaart

Voor Vrouw en Vaart zijn we bovenal sparringpartner. Het emancipatiecentrum heeft een denktank bestaande uit vooraanstaande vrouwen uit alle lagen van de maatschappij. De denktank bepaalt de richting van ontwikkeling. Daarbij is Vrouw en Vaart afhankelijk van subsidies en fondsen.

Wiersma Yachting

Voor Wiersma Yachting behartigt Customedia alle belangen op gebied van marketing en communicatie. Verantwoordelijk voor strategie, concept en uitvoering van De Nieuwe Sloep. Een nieuw product in een relatief nieuwe markt. Hoe doe je dat?

SEZO ZORG EN WELZIJN

SEZO is de organisatie die eerstelijns zorg en welzijn verleent in Amsterdam Nieuw-West, het grootste stadsdeel met zo'n 140.000 inwoners. Hier kampen veel burgers met schulden, taalproblemen en gestapelde problemen. Aan SEZO om deze mensen te helpen weer meer zelfredzaam te worden. Customedia helpt daarbij.

NATIONAAL BUREAU SPORT STIMULERING

Startup Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) nam contact met ons op om de merken Sporttest en Sportivun te positioneren. Daarnaast waren er meer plannen, onder meer met Sportinfunctie om medewerkers van bedrijven te stimuleren aan sport te doen. Customedia werd meer dan partner.

We werken ook graag voor u.

033-4323239 • info@customedia.nl

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.