Onderstaand vindt u een selectie van klanten en onze activiteiten op gebied van marketing en communicatie. Zowel voor profit als non-profit biedt Customedia uw eigen externe afdeling communicatie. Of een extensie van uw bestaande afdeling. Omdat u extra capaciteit nodig heeft. In kennis, ervaring of tijd.

033opdefiets-StadsLAB033

Disruptief, transruptief, design thinking, future explorers. Het zijn termen die in de werkwijze van StadsLAB033 dagelijks voorbij komen. "Een communicatiebureau die dit snapt én concreet kan maken is goud waard voor ons."

WindeX Engineering

Bij een bedrijf als WindeX Engineering, zonder eigen afdeling communicatie, is het prettig om te weten dat er een aanspreekpunt is dat beschikt over de huisstijlelementen, foto's, teksten en de historie van communicatieuitingen om snel te kunnen schakelen.

Vrouw en Vaart

Voor Vrouw en Vaart zijn we bovenal sparringpartner. Het emancipatiecentrum heeft een denktank bestaande uit vooraanstaande vrouwen uit alle lagen van de maatschappij. De denktank bepaalt de richting van ontwikkeling. Daarbij is Vrouw en Vaart afhankelijk van subsidies en fondsen.

Wiersma Yachting

Voor Wiersma Yachting behartigt Customedia alle belangen op gebied van marketing en communicatie. Verantwoordelijk voor strategie, concept en uitvoering van De Nieuwe Sloep. Een nieuw product in een relatief nieuwe markt. Hoe doe je dat?

SEZO ZORG EN WELZIJN

SEZO is de organisatie die eerstelijns zorg en welzijn verleent in Amsterdam Nieuw-West, het grootste stadsdeel met zo'n 140.000 inwoners. Hier kampen veel burgers met schulden, taalproblemen en gestapelde problemen. Aan SEZO om deze mensen te helpen weer meer zelfredzaam te worden. Customedia helpt daarbij.

NATIONAAL BUREAU SPORT STIMULERING

Startup Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) nam contact met ons op om de merken Sporttest en Sportivun te positioneren. Daarnaast waren er meer plannen, onder meer met Sportinfunctie om medewerkers van bedrijven te stimuleren aan sport te doen. Customedia werd meer dan partner.

StadsLAB033 Amersfoort

StadsLAB033 is een fenomeen in Amersfoort. Toch begrijpen niet veel mensen wat het stadsLAB033 is en doet. Na een interne herpositionering kwam bij Customedia de vraag voor een nieuwe website. En dat is gelukt! We hebben samen het nieuwe DNA van StadsLAB033 vorm en inhoud kunnen geven. Natuurlijk is ook deze website met een ssl certificaat opgeleverd.

Windhorstbv

Windhorstbv had een sterk verouderde website. Het besef dat een goede online presentatie belangrijk is voor klanten en doelgroepen werd steeds groter. Wij werden benaderd voor een nieuwe website. Uiteindelijk namen we afscheid van het oude beeldmerk en bedachten we een  nieuwe slogan: maatwerk in plaatwerk. Dat was de start van de nieuwe website. Natuurlijk is ook deze website met een ssl certificaat opgeleverd.

Jaarverslag in beeld SEZO

Veel jaarverslagen bestaan uit tekst. Nu er steeds minder jaarverslagen als drukwerk worden gepresenteerd was er ook bij SEZO Maatschappelijke Dienstverlening in Amsterdam behoefte aan een digitaal beeldverslag. Wij vonden de tools van Instant Magazine hiervoor geschikt en stelden het beeldverslag 2017 zo samen.

Irpa Hypnotherapie in Amersfoort

Ook hypnotherapeut Irpa uit Amersfoort had een sterk verouderde website. Het was door een volle agenda lastig om tijd te vinden voor het schrijven van nieuwe teksten. Samen gingen we er voor zitten en dat hielp. We namen afscheid van het oude logo, verzorgden de nieuwe website en de teksten kwamen vanzelf. Door het handige CMS worden nog steeds verse teksten toegevoegd. Natuurlijk is ook deze website met een ssl certificaat opgeleverd.

Blueways

Blueways is een bijzondere organisatie die zich bezig houdt met innovatie. Hoewel de eigenaar zich al jaren bezig houdt met innovatie voor overheden, onderwijs en bedrijfsleven was er nog geen eigen website. Tijd voor "change by design" en een nieuw website. Door het handige CMS wordt nog steeds nieuwe content toegevoegd. Natuurlijk is ook deze website met een ssl certificaat opgeleverd.

triple Joy fietsstimulering

We trokken al samen op in het consortium van 033opdefiets maar het bureau voor fietsstimulering triple Joy had nog geen eigen website. We gingen er samen voor zitten en gaven vorm aan het prachtige portfolio en dienstenpakket. Door het handige CMS wordt nog steeds nieuwe content toegevoegd. Natuurlijk is ook deze website met een ssl certificaat opgeleverd.

We werken ook graag voor u.

033-4323239 • info@customedia.nl

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.