AFDELINGSTAKEN

van uw externe afdeling communicatie

Strategie

Een strategie bedenken om een doelstelling te halen, kan op verschillende niveaus. Customedia kan een strategie bepalen maar ook gewoon een aanpak. Het is maar hoe u erin staat en welke taal het beste bij u en uw doelgroep past.

Content

Copywriting, fotografie, video, etc. behoort tot content. Het unieke verhaal. Soms zeggen beelden meer, soms heb je aan half woord genoeg. De combinatie is doorgaans het meest treffend, liefst thematisch. 

 

Concept

Een concept is niet meer dan een uitgewerkt idee. De richting van de uitvoering. Maar het is ook vaak een vondst. Denkwerk dat opeens de vingers doet knippen, de tong klakken en de handen klappen. Zo gaan we het doen! 

Traffic

Tja, en dan moeten alles ook nog even bij elkaar komen. Van web naar print en andersom, van print naar drukker en terug. Correcties in beeld, tekst, geluid en ga zo maar door. Het vraagt accuratesse en gevoel voor timing. 

Design

De kapstok staat en het kan nu heel snel gaan. Het idee krijgt vorm. Doorgaans worden meerdere voorstellen uitgewerkt. Samen met u maken we keuzes. Om u zowel online als offline onderscheidend te presenteren.

Duurzame communicatie

Daar waar anderen stoppen, gaan wij door. Zo vormen wij de externe afdeling communicatie van uw organisatie. Noem het duurzame communicatie. We trekken samen op en versterken elkaar.