Content Management voor WordPress websites

Content Management voor WordPress websites is de dienstverlening van Customedia voor bedrijven die regelmatig hun website up-to-date willen houden met de nieuwste informatie. Is uw bedrijfswebsite opgebouwd uit WordPress maar is er in uw organisatie geen tijd of capaciteit om de website bij te houden? Is uw website verouderd door achterhaalde teksten of gebrek aan nieuws? Of wilt u juist een extra push geven en komt u capaciteit te kort? Heeft u structureel of tijdelijk behoefte aan Content Management?

Content Management voor WordPress websites

Content Management voor WordPress websites

posts&pages

Het label dat u continuïteit door content management biedt, is posts&pages. Iedere maand, week of ander periodiek moment schrijven we na een kort interview of briefing het nieuws of een tekst voor een dienstenpagina of productpagina. Waar mogelijk of nodig plaatsen we afbeeldingen of video’s. Ook u kunt gebruik maken van onze “vlotte pen” en grote ervaring met het Content Management Systeem van WordPress. En van ons inlevingsvermogen, creativiteit en conceptueel denken.

 

Content Management met vleugels

\r\nSinds 2004 schrijven wij teksten voor websites. Sinds 2005 werken wij met WordPress. Sindsdien hebben we vlieguren gemaakt. Voldoende om uw website vleugels te geven! Hoe meer u publiceert, hoe meer waarde u toevoegt aan uw website. Het gaat bij ons wel om de inhoud, om content die er toe doet: Informerend, overtuigend en instruerend. En gericht op respons en conversie. We richten ons op Cliënt Search Optimization en gebruiken daarvoor ook Search Engine Optimization Tools.

Tarieven Content Management

Wat is de prijs van Content Management? Of liever gezegd wat is de waarde ervan? Hoe meer waardevolle content u publiceert, hoe voordeliger het is. Met posts&pages content management voor WordPress websites is een abonnement voordeliger dan incidentele updates. Simpelweg omdat wij het kunnen plannen, omdat wij op de hoogte blijven van uw ontwikkelingen en omdat wij een klantrelatie weten te waarderen.

Een keer proberen? Dat kan! Maak nu een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek of neem contact op voor meer informatie over ons Content Management model posts&pages: Contact. Schrijf u ook in voor de periodieke nieuwsbrief van Customedia. Het bevat regelmatig extra toegevoegde waarde dat u voordeel kan opleveren!