INNOVATIE

met uw externe afdeling communicatie

Communicatiebureau Amersfoort in De Nieuwe Stad: Customedia is er trots op dat zij deel mag uitmaken van deze innovatieve microstad in Amersfoort. Sinds februari 2015 is Customedia gevestigd in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Een van de prominente gezichten van De Nieuwe Stad is de oude Prodentfabriek in Amersfoort. Deze plek ervaren wij als knooppunt van creativiteit en innovatie leidend tot nieuwe toegevoegde waarde. Tot alternatieven op alles wat als standaard of vast gegeven gezien wordt. Inspirerend en blik verruimend. Vooral passend als een jas.

Ons eigen fabriekje bevindt zich in voormalig laboratorium van de oude Prodentfabriek. Hier koesteren we wat werkt en proberen we uit wat beter kan en moet. Hier bedenken we onze eigen concepten en geven we vorm aan advies en uitvoering van marketing en communicatie van onze relaties. Ons adres is Oude Fabriekstraat 1, pal aan de ingang van De Nieuwe Stad in Amersfoort. Vooraan, daar waar we graag met onze dienstverlening staan.

Communicatiebureau Amersfoort in De Nieuwe Stad

Als communicatiebureau in De Nieuwe Stad zijn we voor Amersfoortse organisaties het communicatiebureau om de hoek voor online en offline communicatie. In onze visie staat de inhoud voorop: content en copy zijn leidend, vormgeving volgend. Ook voor organisaties buiten Amersfoort willen wij een centraal punt bieden voor inspiratie en communicatie. Als communicatiebureau in De Nieuwe Stad nodigen we u van harte uit met ons kennis te maken in De Nieuwe Stad en voor een versnapering in het inmiddels landelijk bekende restaurant Hoog Vuur.

Wilt u het graag over de inhoud hebben? Staat u open voor nieuwe ideeën en inspiratie? Neem dan contact op met Customedia: het communicatiebureau in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Op de website De Nieuwe Stad leest u meer over De Nieuwe Stad in Amersfoort.