Nieuwe Stadsboer in De Nieuwe Stad

Vandaag heeft ons concept Groeten uit Blik zich aangemeld als deelnemer aan De Nieuwe Stadsboeren in De Nieuwe Stad in Amersfoort. De Stichting Nieuwe Stadsboeren wil stadslandbouw voor bewoners in het centrum van Amersfoort realiseren. Met een mooie moestuinbak verbouwen bewoners onder meer in De Nieuwe Stad groenten. Daarnaast worden er events rond het thema stadslandbouw georganiseerd.

Op 28 maart staat een workshop gepland om nieuwkomers in te wijden in de geheimen van succesvolle stadslandbouw. Deze workshop vindt plaats tijdens de themadag “Wagenwerkplaats viert de lente”, een samenwerking tussen de Wagenwerkplaats Amersfoort en Het Groene Spoor. Tijdens deze dag is er onder meer een (ruil)markt van planten en zaden.\n\nWe zijn heel benieuwd naar de creatieve invulling die Groeten uit Blik gaat geven aan het Nieuwe Stadsboeren. Het wordt vast prachtig!

Meer informatie over:
De Nieuwe Stad
De Nieuwe Stadsboeren
De Wagenwerkplaats
Het Groene Spoor
Groeten uit Blik