Naar De Nieuwe Stad

De Nieuwe Stad Amersfoort en CustomediaCustomedia is sinds februari 2015 gevestigd in De Nieuwe Stad in Amersfoort. We hadden ons oog al enige jaren geleden laten vallen op de prachtige Prodentfabriek aan de Eem in Amersfoort en vooral op de Oude Fabriekstraat. Inmiddels maakt de Prodentfabriek deel uit van een bijzonder stadsplan: De Nieuwe Stad. Deze innovatieve microstad is een stad in ontwikkeling waarin permanente tijdelijkheid centraal staat. Een stad die inspeelt op actuele vraag maar zeker niet zonder kaders en pijlers. U leest er alles over op de website van De Nieuwe Stad.

Inmiddels houdt Customedia kantoor aan de Oude Fabriekstraat 1, direct aan de poort van de voormalige Prodentfabriek en direct aan de Eem. Een keer kennismaken? Maak dan een afspraak. We laten u graag De Nieuwe Stad zien en ervaren. Om vervolgens met u na te denken over de oplossingen die wij samen met u kunnen bereiken voor uw vraagstukken.