Posts and Pages voor WordPress

Content Management voor WordPress websitesIs uw bedrijfswebsite opgebouwd uit WordPress maar is er in uw organisatie geen tijd of capaciteit om de website bij te houden? Is uw website verouderd door achterhaalde teksten of gebrek aan nieuws? Of wilt u juist een extra push geven en komt u capaciteit te kort? Heeft u structureel of tijdelijk behoefte aan content management?

Customedia lanceert speciaal voor u (en duizenden andere organisaties die WordPress gebruiken) Posts&Pages. Iedere maand, week of ander periodiek moment schrijven we na een kort interview het nieuws of een tekst voor een dienstenpagina of productpagina. Hoe meer u publiceert, hoe meer waarde u toevoegt aan uw website. En hoe voordeliger het is.

Lees verder: Content Management voor WordPress.