Tweets op website niet meer getoond

Een mooie indicatie dat het hoog tijd wordt voor een apk voor uw website. Al enige tijd geleden veranderde er een instelling bij Twitter. Dat leidde bij sommige attente gebruikers van websites tot enige paniek. “De tweets op onze website worden niet meer vertoond. Wat is er aan de hand?” Met een relatief eenvoudige ingreep is het opgelost en worden tweets weer op de website getoond. Maar vaak is er meer loos.\nEen belangrijke indicator is het wanneer de vraag uitblijft. Of wanneer de vraag na enkele maanden komt. Dan is het hoog tijd om eens te kijken naar de algehele staat van onderhoud. Een paar roestplekken op de website zijn dan weliswaar op te poetsen maar het motorblok vergt ook onderhoud zowel qua techniek als qua content. Want waarom heeft u eigenlijk een website?\n\nBij een smartphone en apps worden updates als vanzelfsprekend ervaren. U krijgt vanzelf een melding en het gaat geheel geautomatiseerd. U bent dan weer verzekerd van een betere gebruikerservaring want een update betekent een verbetering; mooier, sneller, veiliger, beter.\n\nHoe anders gaat dat met uw website? Heeft u al eens een notificatie ontvangen dat uw website toe is aan een update? Dat tekst verouderd is, techniek niet meer veilig is, uw website (uw handel) vertraagt? We geven eenvoudig genoeg maandelijks geld uit aan hosting zonder vaak te begrijpen welke dienst we daar eigenlijk voor terugkrijgen. Snelheid, geheugen, service, zeg het maar. Maar geeft u ook maandelijks geld uit aan het onderhoud van uw website?\n\nProbeer het eens en kijk wat er gebeurt. Er zijn zeker snel verbeteringen in prestatie te boeken.\n\n