Update uw WordPress website en begin bij jezelf

“Update uw WordPress website” was de titel van een mailing die we afgelopen weken stuurden naar relaties die een website op basis van WordPress hebben laten samenstellen. We hebben onze relaties de keuze gelaten: zelf doen of uitbesteden. Van een aantal relaties hebben we nog niets vernomen, anderen respondeerden direct: “Graag!”. \n\nInmiddels zijn we begonnen en hebben onze eigen WordPress website maar als eerste opgepakt. Een backup gemaakt van databases en files en vervolgens overgestapt naar WordPress versie 3.3.1. met een totaal nieuw dashboard. Ziet er mooi uit, maar hoe zullen onze relaties reageren? Vast ook enthousiast!\n\nHeeft u ook een WordPress website en wilt het updaten van uw WordPress website uitbesteden? Of wilt u een nieuwe look-and-feel, verse frisse content of een koppeling met social media met bijvoorbeeld automatisch gegenereerde tweets? Ook wanneer u geen relatie van Customedia bent, kunt u de werkzaamheden rondom updates van uw WordPress website of andere online wensen bij ons onderbrengen.