Schrijven van webteksten

Op dit moment schrijft Customedia weer een flink aantal webteksten. Er is nogal wat gepubliceerd over het schrijven van webteksten. Maar een van de meest aansprekende publicaties is wel die van Brian Clark, getiteld “How to create compelling content that ranks well in search engines”. Het sluit aan bij eerdere publicaties en boeken die we tot onze favorieten hebben bestempeld. Je moet met een goed inlevingsvermogen teksten schrijven die de lezer zullen helpen. En dat moet je wel volgens een paar regels doen. Simpeler kan het eigenlijk niet, het lijkt wel reclame.\n\nHet aardige is ook dat schrijven van webteksten alleen natuurlijk niet voldoende is om gevonden te worden in zoekmachines. Het gaat om content in zijn totaal en het ervoor zorgen dat andere sites naar de betreffende site verwijzen, omdat het nu eenmaal een waardevolle website is met relevante content.\n\n

deurhangers-drukken

deurhangers druk je niet alleen om aan deuren te hangen.

\n\nWij gaan ondertussen verder met het schrijven van webteksten over onder andere het drukken van deurhangers. Hoewel, deurhangers drukken voor deuren? Deurhangers hoef je niet alleen aan deuren te hangen….\n\n