Komt een opa bij de neuroloog

Onlangs bezocht een ons bekende opa de neuroloog voor een herhalingsafspraak. Gewoon om even te kijken hoe het ging. Na afloop werd door bekenden gevraagd hoe het bij de neuroloog was. De opa gaf aan dat er eigenlijk weinig nieuws was en dat er een vervolgafspraak gepland was.\n\nDe vraag is of deze opa en neuroloog deze afspraak in de toekomst ook anders zouden kunnen maken, wellicht efficiƫnter voor beide partijen. Naar onze mening zou het de moeite waard zijn, afhankelijk van het type afspraak, om dit te testen met behulp van web-based toepassingen, zoals Skype of Facetime.\n\nMet dit soort zaken houdt Customedia zich bezig, zodat deze opa straks minder of helemaal niet meer bij de neuroloog hoeft te komen, maar de neuroloog virtueel en daarom misschien ook wel veel meer op bezoek bij opa komt. Het wordt tijd dat opa een iPad van Sinterklaas krijgt. Die komt tenslotte ook niet meer ieder jaar op bezoek.