Positie website op google?

Wat is de positie van onze website op Google of andere zoekmachines? U kunt natuurlijk iedere dag kijken op welke positie uw website staat door een of meer zoekwoorden in te geven. Of u dan een objectief beeld krijgt van de score van de zoekwoorden is maar de vraag. Beter is het om via Google webmasterhulpprogramma’s de ranking van de website met zoekwoorden te bekijken en bij te houden. U logt in met uw Google account en op de startpagina selecteert u uw website. Wordt uw website niet weergegeven, dan voegt u deze toe. Wanneer u uw website heeft geselecteerd, ziet u links in het dashboard de link “Uw site op internet”. Klik hierop en kies vervolgens de link “Zoekopdrachten”. Boven de grafiek kunt u onder andere de periode ingeven. Vervolgens vindt u de posities van uw website op basis van de zoekwoorden.\r\n\r\nIn de loop der jaren is ook de informatie op de website van Google aangepast. Inmiddels is deze tool niet meer actueel en kunt u beter gebruik maken van een website alsĀ http://www.whatsmyserp.com/\r\n\r\n