Nieuwe website Customedia

Na een half jaar gaat de website van Customedia alweer op de schop. De organisatie is in ontwikkeling en de website dus ook. Het aardige is dat we alle content niet steeds over hoeven te zetten. Wel moeten we hier en daar de afbeeldingen bijschaven maar de webteksten gaan gewoon mee.\n\nEen ander fenomeen is dat we ervoor kiezen dat we transparant aan de website werken. We gaan niet eerst maanden ontwikkelen en dan het resultaat ‘live’ geven. We doen het voor onszelf gewoon online. Dat is spannend en levert reacties op waar we wat aan hebben.\n\nWilt u ook een dynamische website? Waarover u zelf echt de controle over heeft. Waarbij u zaken kunt uitbesteden wanneer u dat wilt? Neem dan contact met ons op. We verzorgen de site en de content. En we houden het graag up-to-date!