Tussen begane grond en zevende hemel

\n\nVoor het project Galerijgesprekken.nl verzorgden wij de website en de webteksten. Op de website zijn koppelingen gelegd met social media en kunnen geinteresseerden zich inschrijven voor Galerijpost, de nieuwsbrief van Galerijgesprekken.nl. Daarnaast zijn er video-interviews gehouden met bewoners en opdrachtgevers. Ook deze filmpjes zijn op de website te vinden door middel van een koppeling met videokanaal Vimeo.\n\nIn een portiek– of galerijcomplex wonen bewoners bovenop elkaar. En juist daar heerst vaak anonimiteit en vaak zelfs angst om iets van elkaar te vragen. De woonomgeving kan verloederen tot niemand er meer wil wonen. Galerijgesprekken.nl zorgt ervoor dat mensen weer met plezier kunnen wonen tussen begane grond en… zevende hemel.\n\nNB. Het project is inmiddels afgerond en niet meer online.\n\n