Jaarverslag SEZO 2009

SEZO_Jaarverslag2009_CassetteVoor SEZO┬áin Amsterdam verzorgden we de realisatie van het Jaarverslag 2009. SEZO is een maatschappelijk dienstverlener en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een organisatie die in Amsterdam bekend staat als ideale samenwerkingspartner en bruggen slaat met andere disciplines in het maatschappelijk werkveld. Wonen, zorg en welzijn kunnen niet los van elkaar gezien worden.\n\nIn het jaarverslag van SEZO is er aandacht voor de drie disciplines van SEZO: maatschappelijke dienstverlening, competentieversterking van burgers en gebiedsgerichte ontwikkeling. We hebben ze samengebracht in een cassette. Naast deze drie delen hebben we een deel “Over SEZO” toegevoegd met interviews met samenwerkingpartners en de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek. Het laatste deel bevat de cijfers van SEZO volgens de rapportageverplichtingen.